MG Today

Al jaren is MG Today de originele naam van de nieuwsrubriek op onze website. MG Today wordt ook per e-mail als nieuwsbrief toegezonden. Hierin introduceren wij nieuwe producten, systemen en recente ontwikkelingen op het gebied van onder meer mechatronica en andere wetenswaardigheden binnen onze branche. Wilt u MG Today ook ontvangen, stuur dan een mail naar info@mg-products.com.
15 december 2016

Prettige Feestdagen & Voorspoedig 2017!

Over enkele weken gaan we weer genieten van de Kerstdagen en Oud & Nieuw. We kijken terug op een druk en tegelijk succesvol 2016. Ons partnership met Ampner Finland is inmiddels een feit.

Lees meer 
15 december 2016

Maak kennis met ons nieuwe Testsysteem MG08 EBST

Met trots introduceren wij ons nieuwe testsysteem: de MG08 EBST-testoplossing. Dit mede door MG Products ontwikkelde testsysteem biedt de combinatie van functioneel testen en de Boundary scan testmogelijkheid.

Lees meer 
15 september 2016

MG Products op de WOTS 2016 | Stand 9C019

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met onze bestaande en nieuwe producten en ook met onze partner Ampner uit Finland. Wij staan samen van 4 t/m 7 oktober op 'World of Electronics', in de Jaarbeurs te Utrecht. MG Products en Ampner staan daar met een gezamenlijke stand 9C019 in Hal 9.

Lees meer 
7 juli 2016

Nieuwe, responsive website MG Products

Onlangs hebben we onze nieuwe responsive website gelanceerd. Al onze MG producten en series, maar ook de verschillende downloads zijn overzichtelijk ondergebracht op de daarvoor bestemde pagina’s. Neem snel een kijkje op www.mg-products.com
6 juli 2016

Samenwerking met Ampner Finland

Onlangs hebben we onze nieuwe responsive website gelanceerd. Al onze MG producten en series, maar ook de verschillende downloads zijn overzichtelijk ondergebracht op de daarvoor bestemde pagina’s. Neem snel een kijkje op www.mg-products.com
5 juli 2016

Uitnodiging

Om kennis te maken met hun en onze producten, nodigen wij u als MG Today-lezer graag uit om ons tijdens de WOTS 2016 in de Jaarbeurs te Utrecht (4 t/m 7 okt.) te bezoeken. Wij staan op stand 9C019 in Hal 9 > 'World of Electronics'.

Schrijf u nu in voor Gratis Toegang! 
3 juli 2016

Productie versterkt met Bridgeport VMC 760

Wij hebben onze afdeling productie, naast onze twee reeds gemelde Wemas VZ1000 CNC machines, nu verder versterkt een Bridgeport VMC 760 met Heidenhain aansturing. De Bridgeport kent 22 gereedschap-posities en maakt onze productieplanning en -flow een stuk flexibeler.
2 juli 2016

MG Products met vakantie

Juli en augustus zijn dé vakantiemaanden, maar MG Products werkt gewoon door, zij het met een aangepaste bezetting. Onze afdeling productie werkt in de periode van 8 t/m 29 juli op beperkte kracht. En van 22 augustus t/m 2 september geniet het management van haar vakantie. Wilt u een afstemming maken, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk wensen wij u ook een fijne en zonnige vakantie toe.