Nieuwe, responsive website MG Products
7 juli 2016
Maak kennis met ons nieuwe Testsysteem MG08 EBST
15 december 2016

MG Products op de WOTS 2016 | Stand 9C019

Graag nodigen wij u uit om kennis te komen maken met onze bestaande en nieuwe producten en ook met onze partner Ampner uit Finland. Wij staan samen van 4 t/m 7 oktober op 'World of Electronics', in de Jaarbeurs te Utrecht. MG Products en Ampner staan daar met een gezamenlijke stand 9C019 in Hal 9.

Samenwerking met Ampner Finland

Sinds dit voorjaar werkt MG Products samen met het Finse Ampner, welke is gespecialiseerd in hoogwaardige testinrichtingen voor o.a. producenten van elektra-distributie netwerken. Kijk voor informatie over Ampner op www.ampner.com

Introductie nieuw testsyteem MG08

Op de WOTS introduceren wij ons nieuwste testsysteem: de MG08 Testadapter. Deze nieuwe door MG ontwikkelde testadapter biedt meer mogelijkheden. Naast het testen van functionaliteit op basis van analoge en digitale signalen wordt er ook gebruik gemaakt van het testen van JTAG Boundary scan. Dit is, in combinatie met het uitwisselbare VPC ICON cassettegedeelte, een ideale uitgangspositie om een goede test te kunnen uitvoeren. Kortom een flexibel uitwisselbaar en kostenefficiënt systeem.

19” Testracks van Ampner

De professionele Ampner 19” Rack-testinrichtingen voor het testen van PCB’s, worden voor elk doeleinde en klantspecifieke wensen samengesteld. In deze testopstellingen voor industriële automatisering worden diverse tests zoals hoogspanning-, veiligheid- en functionele testen uitgevoerd. De ITA fixtures van MG Products maken deze testopstellingen compleet. Wilt u meer weten over de Ampner producten, neem dan gerust contact met ons op.

MG Products staat voor Prototypes, Research, Ongoing improvement, Development, Universal expertise, Cam CNC production, Testfixturing en Soldering pallets.